Werken in het buitenland

Werken in het buitenland voor bekende organisaties zoals Google, Zalando of Bol.com!! Misschien heb je twijfels of vind je het een grote stap om te gaan werken in het buitenland. "Is dit iets voor mij?" of "durf ik dit aan?" zijn vragen die door je hoofd kunnen spoken. Er zitten echter heel veel voordelen aan het (tijdelijk) werken in het buitenland. Lees snel verder!

Voordelen voor jou!

Een werkgever in Nederland ziet voordelen wanneer jij buitenlandse werkervaring hebt opgedaan. Jij bent aantrekkelijker voor de werkgever dan iemand die geen ervaring heeft met werken in het buitenland. Jij laat immers zien dat je interesse hebt in verschillende culturen en dat jij aanpassingsvermogen hebt. Daarnaast verbreed jij je netwerk, met nieuwe waardevolle contacten, door te verblijven in het buitenland.

Een ervaring om niet te vergeten

Op het kantoor van Teleperformance Portugal in Lissabon komen tientallen nationaliteiten elke dag samen om Google, Zalando, Bol.com en andere grote organisaties te vertegenwoordigen. Hier werken betekent onderdeel zijn van 'The Atlantic Experience'. Een plaats waar werk, ontwikkeling en een 'once in a lifetime' ervaring samenkomen in een hoofdstad waar bijna elke dag de zon schijnt.

The Atlantic Experience is meer dan alleen werken in het buitenland. Het is onderdeel zijn van een 'community' waar je de Portugese taal kan leren, lid kan worden van een sportteam, samenwoont met mensen uit andere culturen en vriendschappen opdoet voor de rest van je leven. Een ervaring die je nooit zult vergeten! 

En nu?

Enthousiast? Wij wel! Spreken wij jou binnenkort om de mogelijkheden (vrijblijvend) door te spreken? We hebben namelijk verschillende projecten (zowel Nederlands- als Engelstalig) en alles is bespreekbaar. Laat je gegevens achter via de solliciteerbutton in de vacature (zie onderstaande links). Er wordt binnen 2 werkdagen contact opgenomen voor een telefonische kennismaking!

Openstaande vacatures

Sales- en marketingmedewerker Google Ads

Klantenservice medewerker Zalando

Klantenservice medewerker Bol.com

Meer informatie

Wil je je graag meer verdiepen hoe het is om te verhuizen naar Lissabon en wat Teleperformance daarin voor jou kan betekenen? Ben je benieuwd wat jouw toekomstige collega's zeggen over het werk? Lees het hier! 

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert.

Maak een Jobalert